bg ¦ en                   
Услуги
    Шаблон на сайт: Услугата включва избран от нашият каталог сайт до четири страници /1 заглавна страница и 3 основни страници/.Упътване за употреба.

    Настроиване на шаблон на сайт: Услугата включва избран от нашият каталог сайт до четири страници /1 заглавна страница и 3 основни страници/. Обработка на 6 графични изображения (снимки). Въвеждане на текстовата ви информация / еднократно /. Форма за контакт по e-mail до 9 полета.

    SEO оптимизация / Search Engine Optimization /: Основната цел на нашият екип е да задоволяваме изискванията ви от към присъствие и позициониране в интернет пространството. Нашите усилия за seo оптимизиране на сайтове се водят главно от вашето желание да подобрите класирането си в търсачки като Google и Yahoo!, да увеличите трафика към сайта си посредством професионална регистрация в търсещите машини.Доверете ни seo оптимизацията на вашият сайт и усетете с пълна сила ефекта от позиционирането и мощта на световните и български търсачки.
         - Опростена оптимизация : Включва частично изследване на вашият сайт след, което главната страница ще бъде редактирана и максимално оптимизирана за тарсещите роботи.
         - Подробна оптимизация : Нашата цел включва пдробно изследване на вашият сайт след, което всяка страница ще бъде редактирана и максимално оптимизирана за тарсещите роботи. Изседването и настройката ще продължат докато е необходимо

    Регистрация в търсачки /опростена/: Ръчна регистрация в над 60 български и междонародни търсачки и директории .

  Ако имате въпроси или нужда от други услуги свързани със създаването на вашият уеб сайт не са притеснявайте да се свържете с екипа ни. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно ако не да ви помогнем то поне да ви дадем съвет !!!


Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.