bg ¦ en                   


Aukro.bg

Услуги
   Шаблон на сайт: Услугата включва избран от нашият каталог сайт до  четири страници /1  заглавна страница и 3 основни страници/.Упътване за употреба.  Шаблон на сайт: Услугата включва избран от нашият каталог сайт до четири страници /1 заглавна страница и 3 основни страници/.Упътване за употреба.

    Настроиване на шаблон на сайт: Услугата включва избран от нашият каталог сайт до четири страници /1 заглавна страница и 3 основни страници/. Обработка на 6 графични изображения (снимки). Въвеждане на текстовата ви информация / еднократно /. Форма за контакт по e-mail до 9 полета.

    SEO оптимизация / Search Engine Optimization /: Основната цел на нашият екип е да задоволяваме изискванията ви от към присъствие и позициониране в интернет пространството. Нашите усилия за seo оптимизиране на сайтове се водят главно от вашето желание да подобрите класирането си в търсачки като Google и Yahoo!, да увеличите трафика към сайта си посредством професионална регистрация в търсещите машини.Доверете ни seo оптимизацията на вашият сайт и усетете с пълна сила ефекта от позиционирането и мощта на световните и български търсачки.
         - Опростена оптимизация : Включва частично изследване на вашият сайт след, което главната страница ще бъде редактирана и максимално оптимизирана за тарсещите роботи.
         - Подробна оптимизация : Нашата цел включва пдробно изследване на вашият сайт след, което всяка страница ще бъде редактирана и максимално оптимизирана за тарсещите роботи. Изседването и настройката ще продължат докато е необходимо.

    Регистрация в търсачки /опростена/: Ръчна регистрация в над 60 български и междонародни търсачки и директории .

  
  Регистрация в търсачки /подробна/:Ръчна регистрация в над 60 български и международни търсачки и директории .Тук получавате електронна поща от вида име@vijme.net, където можете да следите в кои търсачки сме регистрирали сайта. Това e необходимо, защото по-голяма част от търсещите машини изискват потвърждаване при добавяне в техните списъци от линкове. Ръчна регистрация в над 100 свързани с тематиката на сайта ви директории.

    Добавяне на снимка /картинка/: Добавянето на снимка включва нейната обработка/ оптимизация / , за да стане максимално млака по обем Кb. без това да повлияе на качество на изображението. За да може да не натоварвате сайта си излиошно.

    Изработване на рекламен банер /gif/: Изработване и Дизайн на графично изображение даващо ясна представа за вас и вашата дейност.

    Съвет за ключови думи /keywords/: След дискусия за вашата дейност ние ще изберем най-подходящите думи и фрази ,които биха спомогнали за вашето представяне в интернет.

    Музикален ефект: Музикални ефекти

    Съдействие за закупуване на домейн: Ако нямате собствен домейн/ примерно www.Вашето име.com / ние можем да ви съдействаме за закупуване на такъв. Също така може да се използват и безплатни домейни, като например Вашето име.hit.bg ,Вашето име.bol.bg и т.н. .

    Дизайн на сайт /обновяване на стар/:С течение на времето Вашите сайтове започват да изглеждат ретро сравнение с конкуренцията ви. А на всичко отгоре се оказва ,че са и по-тромави. Ако хората създали сайта ви са нямали голям опит в Дизайн и оптимизация на графични изображения но са били добри уеб програмисти ние бихме могли да довършим започнатото от тях!

    Лого: Изработване на лого подходящо за представяне на фирмата.  Ако имате въпроси или нужда от други услуги свързани със създаването на вашият уеб сайт не са притеснявайте да се свържете с екипа ни. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно ако не да ви помогнем то поне да ви дадем съвет !!!


Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.